Islamizarea Germaniei. 3 organizatii islamiste interzise: Sharia in Germania

Trei organizații salafiste au fost interzise în Germania, pentru intenția de a pune în aplicare legea Sharia în țară. Măsura a fost luată în încercarea de a reduce raspandirea sentimentului islamic extremist in tara, conform autorităților, citate de RT. Problema islamizarii Germaniei nu ar trebui să fie subestimată, spun unii politicieni.

Există mai mult de 5 milioane de musulmani care trăiesc în Germania, spune Markus Ferber, într-un interviu acordat postului de televiziune, in calitate de membru german al Parlamentului European. “Germania este o societate deschisă și suntem capabili să integram orice om. Pe de altă parte, în cazul în care cineva dorește să rămână în Germania, acesta trebuie să își îndeplinească obligațiile in păstrarea legilor, să accepte că avem legi speciale în lupta împotriva terorismului, de exemplu”, a adaugat el.

Interzicerea organizațiilor a coincis cu tentativa de asasinare a unuia dintre cei mai mari critici ai Islamismului radical, sef de partid de extrema-dreapta, Markus Beisicht. Beisicht spune ca a subestimat amenințarea salafistilor. Acum, Beisicht este păzit de către ofițerii de Politie, zi si noapte.

Salafismul inregistreaza una dintre creștererile islamiste cele mai mari din Germania. Cifrele oficiale arata ca grupul creste in fiecare an cu aproximativ 1000 de membri.

Beisicht spune că problema islamizarii Germaniei este total subestimata.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.