publicat în: Arhivă

Slujba de Inviere in Norwich – invitatie de Pasti

Bisericile ortodoxe din Norwich si Kings Lynn ii invita pe cei ce doresc să vină și să sărbătorească Paștele alaturi de enoriasii lor, in acest week-end.

Biserica Ortodoxă Românească din Norwich și Biserica Ortodoxă Britanică, Sfanta Maria și Sfantul Felix din Babingley–Sandringham, ii invita pe toti cei ce doresc sa li se alature, pentru sărbătoarea de Pasti.

Parintele Liviu Barbu, preotul-paroh al Bisericii Ortodoxe Române din Norwich, a declarat: “Vom începe slujba de Pasti, sâmbătă 4 mai, la aproximativ 11:45. La miezul nopții, după ce vom aprinde lumânările, vom ieși din biserică, pentru a citi Evanghelia care vesteste lumii că Hristos a înviat din morți. Ne vom intoarce in biserică, continuand sa cantam imnuri speciale de Paști, urmate de Sfânta Liturghie”.

Limbile utilizate în timpul slujbei sunt engleza, greaca și româna.

Parintele Serafim, din Biserica Ortodoxa Britanica, a declarat: „Vom oficia slujba, la Biserica Sfantul Felix, Babingley, sâmbătă 4 mai, cu Sfânta Liturghie de la ora 07:00. As dori să adresez un călduros bun venit oricarei persoane care doreste să se alăture sărbătorii noastre”.

The Romanian Orthodox Church in Norwich, Worshipping in the Greek Church of the Mother of God, 3 Recorder Road, Norwich NR1 1NR

Church of St. Mary & St. Felix, Babingley, Sandringham Estate, King’s Lynn, PE31 6AW – conform Retelei Comunitatii Crestine din Norwich și Norfolk. Norwich este un oraș și un district ne-metropolitan, situat în Regatul Unit, reședința comitatului Norfolk, în regiunea East, Anglia.