Punerea pietrei de temelie pentru voestalpine SSC Romania

Luni, 17 noiembrie 2008, a avut loc ceremonia de punere a pietrei de temelie pentru viitorul centru de servicii voestalpine Steel Service Center Romania SRL din Giurgiu.

La festivitatile care au avut loc pe terenul pe care se va ridica efectiv constructia au participat reprezentati de seama ai investitorului austriac si ai autoritatilor locale.

Slujba religioasa a fost oficiata de Parintele Ieromonah Mihail Muscariu, Staret al Manastirii Comana, jud.Giurgiu si Parintele Ieromonah Narcis Aldescu, Staret al Schitului Sfantul Nicolae din Giurgiu.

Viitorul centru de procesare a produselor din otel este o investitie de 18 milioane de euro, va avea aproximativ 60 angajati si va procesa 130.000 tone otel pe an in capacitate finala.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.