Biserica Ortodoxa Sarba, prezenta la Targul International de Carte din Belgrad (21-28 oct)

Targul 57 de carte din Belgrad 2012 Biserica Ortodoxă Sârbă si-a expus publicatiile in cadrul Târgului International de Carte din Belgrad. Cel de-al 57-lea Targ International de Carte se desfasoara in perioada 21-28 octombrie 2012, la Belgrad, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.
Biserica Ortodoxă Sârbă si-a prezentat si ea diferitele sale publicatii.

In ziua de duminica, 21 octombrie 2012, la orele 18:00, cantecele si recitalurile diverse au marcat deschiderea targului de carte din acest an, care se apropie de implinirea a sase decenii de existenta. Targul din acest an a atras peste 800 de expozanti.

Punctul de interes central al Târgului a fost, conform marturisirilor celor prezenti, cu siguranta standul „Kosovo”, pe o suprafata de 280 metri patrati inghesuindu-se 45 de expozanți, dar si jurnalisti, reprezentanti ai vietii politice și altii.

În timpul Târgului, va continua organizarea de mese rotunde, intalniri diverse, programe muzicale, fiind prezent si Teatrul Național din Pristina, alaturi de peste 150 de invitați din țară și din străinătate, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.