“Spovedania, taina iubirii” – intalnirea Tineretului Ortodox din Belgia, 2012

intalnirea tineretului ortodox Belgia Aproximativ 50 de tineri au luat parte la intalnirea "Tineretului Ortodox din Belgia", organizata de Eparhia Mitropolitana a Belgiei, de sub jurisdictia Patriarhiei de Constantinopol, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Responsabilul intalnirii a fost Pr. Ciprian Popescu. A mai fost prezent Protosinghelul Stavros Triantafyllu, care a vorbit în numele Mitropolitului Pantelimon al Belgiei.

Subiectul întâlnirii a fost: "Spovedania, taina iubirii".

Prezentările au fost susținute de Melchisedec Ieromonahul, din Manastirea stavropighie Sfantul Ioan Botezatorul din Essex, și de Pr. Dominic Verbek, paroh al Bisericii Sfântul Apostol Andrei din Gent.

A urmat o discuție interesantă pe marginea temei anuntate. La final, Episcopul Athenagoras de Sinope a adresat cuvinte calde tinerilor, subliniind că tineretul reprezinta o prioritate a Bisericii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.