Intalnire intre Ortodocsi, in Elvetia – Chambesy (17 mai 2012)

Intalnire ortodocsi Elvetia invitatie si afis Lacasuri Ortodoxe

Odata cu apropierea marii sărbători şi Sfintei Învieri a Domnului, credinciosii din Elvetia sunt invitati la discuţii, in cadrul unui eveniment major, care va avea loc în curând in aceasta tara, intitulat "Intalnire intre Ortodocsi in Elvetia".

Invitatiile la eveniment au fost lansate de Adunarea Episcopilor Ortodocşi din Elveţia (AEOS), fondata în anul 2010, un exemplar fiind trimis si pe adresa administratiei Lacasuri Ortodoxe.

Toti ortodocsii interesati de eveniment sunt asteptati in Elveţia, la aceasta întâlnire şi la Slujba Sfintei Liturghii oficiata in Chambesy (Geneva), in data de 17 mai 2012.

"Va aşteptăm cu nerăbdare, cu speranta ca vor fi multi participanti la aceasta noua oportunitate de a ne întâlni şi de a fi alaturi unii de ceilalti", se incheie invitatia Adunarii Episcopilor, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.