Halmyris: mesaj de multumire si de felicitare, adresat participantilor la constructia sfintei Manastiri

Stalpi Halmyris
În anul 2011, Asociaţia Lăcaşuri Ortodoxe a depus în contul Mânăstirii Halmyris, in total, 25% din suma necesară achiziţionării armăturii folosite la ridicarea primilor 7 metri din stâlpii viitoarei construcţii… MULŢUMITĂ DONAŢIILOR DVS.!

Sumele primite DIN PARTEA DVS., ca ctitori, au intrat INTEGRAL în contul Sfintei Mânăstiri, încă din 18 martie 2011, absolut toate comisioanele şi eforturile de promovare, administrare, deplasarile şi transferul fiind suportate de ASOCIAŢIA LĂCAŞURI ORTODOXE.

În plus, TOT DATORITĂ EFORTURILOR DVS, ALE NOASTRE, ALE TUTUROR, construirea definitivă a primilor tâlpi a stimulat şi participarea altor persoane la ridicarea zidurilor încadrate de aceştia.

Soluţia constructiva a fost aleasă de INGINERII LĂCAŞURI ORTODOXE, pentru stoparea infiltraţiilor. Aceasta s-a dovedit a fi salvatoare, fondurile importante, care altfel ar fi fost destinate refacerii totale a hidroizolatiei clădirii, fiind folosite la elevaţie.

Acţiunea continuă şi în anul 2012…

"În preajma Sfintelor Sărbători ale Naşterii Mântuitorului, cu mare bucurie, obştea sfintei noastre Mânăstiri Halmyris le transmite tuturor credincioşilor noştri urări de sănătate, bucurie, pace sufletească, rugând pe Bunul Dumnezeu să îi binecuvânteze cu darurile Sale cele bogate, pentru ca toate ale lor să fie dupa voia Sa cea sfântă.
Echipei Lăcaşuri Ortodoxe, în al cincilea an de activitate, îi urăm să aibă ajutor de la bunul Dumnezeu, în asigurarea transmisiunilor legate de evenimentele din întreaga lume creştină. Echipa ne-a sprijinit şi pe noi, sfânta noastră Mânăstire, prin apelurile adresate credincioşilor, care din contributia lor, ne-au ajutat sub diferite forme la ridicarea parţială a sfintei noastre Mânăstiri Halmyris, care adăposteşte cele mai vechi sfinte moaşte ale Preotului Epictet şi Monahului Astion, mari făcători de minuni.
Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumim şi celor care au redirecţionat cei 2% din impozitul pe venit, pentru Mânăstirea noastră. Cineva poate spune că este vorba despre un preţ prea mic, dar pentru noi este vorba despre unul mare, mulţumindu-le din tot sufletul pentru faptul că s-au deranjat şi au întocmit actele pentru ca banii să ajungă la ridicarea construcţiei.

Cu bucurie, vă anunţăm că infilitrarea apei, care era până acum o problemă, s-a oprit în partea unde am ridicat pereţii din cărămidă. În preajma Sfintelor Sărbători, s-au întrerupt lucrările, dar odată cu venirea primăverii avem nadejde în Bunul Dumnezeu şi în credincioşii noştri, că vom putea continua lucrările la ridicarea Mânăstirii.

Bunul Dumnezeu să vă dăruiască tuturor, toate cele de trebuinţă şi de folos pentru mântuirea sufletelor noastre. Vă urăm, în continuare, sărbători fericite şi la mulţi ani întru Domnul!" (pr. Protos. Iov, staretul Sfintei Manastiri Halmyris – Murighiol, Episcopia Tulcei)

Mesajul poate fi ascultat integral, insotit de o serie de fotografii reprezentand stadiul lucrarilor la aceasta constructie, intr-un material video realizat special pentru Dvs., de Agentia noastra de stiri, in programul zilnic TV Lacasuri Ortodoxe. Fotografiile au fost realizate de redactorii nostri in ziua de 18 dec. 2011.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.