Stabilirea unor competente HIV in Biserica

emblema conferinta crestina asia Conform informaţiilor primite de la corespondenţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Pattaya, Thailanda, cu ocazia Zilei Mondiale a SIDA – 1 decembrie, un grup asiatic creştin a organizat un seminar de patru zile în această ţară, în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2011, pe tema "Stabilirii unor competenţe HIV în Biserici".

Pentru prima dată, "seminarul este organizat şi condus de un pastor afectat de virusul HIV, Ponsawan Khankaew, care s-a simţit stigmatizat şi discriminat, incepand de la propria sa familie si până la Biserică şi cercul de prieteni, atunci când a fost diagnosticat pentru prima dată cu HIV, cu 14 ani în urmă", a declarat Erlinda N. Senturias, consultant în probleme HIV – SIDA, în cadrul Conferinţei Creştine cu sediul la Chiang Mai, în Asia (CCA), mai informeaza serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.