Bisericile rup tacerea, privind atrocitatile comise in Columbia

Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Geneva, un program ecumenic a fost lansat pentru ajutorarea victimelor violenţelor din Columbia.

În această ţară, conflictul intern armat a dus la refugierea a cinci milioane de oameni departe de ţara şi de proprietăţile lor, în conformitate cu Consiliul Latino-American al Bisericilor.

"Bisericile au fost rugate să rupă tăcerea şi să comunice toate atrocităţile care au loc în Columbia", a afirmat Rev Carlos E. Ham, responsabil cu programul Diakonia şi America Latină-Caraibe înaintea Consiliului Mondial Bisericesc, cu sediul la Geneva, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.