Întâlnire cu preoţii organizată de Biroul pentru Catehizare al Episcopiei Râmnicului

Biroul eparhial de catehizare a tineretului din cadrul Episcopiei Râmnicului a organizat astăzi, 3 februarie, de la ora 10,00, la Centrul Eparhial, o întâlnire de lucru cu preoţii responsabili cu cateheza parohială de la nivelul fiecărui protopopiat din cuprinsul eparhiei.

Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a numărat, printre altele:
– întocmirea unei strategii pentru implementarea proiectului catehetic „Hristos împărtăşit copiilor” în cuprinsul întregii eparhii;
– întocmirea unei pagini în cadrul site-ului episcopiei care sa cuprindă date şi imagini din parohiile în care se derulează deja acest proiect catehetic;
– identificarea unor metode prin care preoţii să-i motiveze pe copii şi tineri în vederea participării constante la derularea proiectului catehetic.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.