Manastirile de la Partos si Cebza si-au sarbatorit hramul

Luni 14 septembrie, de praznicul inaltarii Sfintei Cruci manastirile de la Partos si Cebza si-au sarbatorit hramul.

Cu acest prilej Prea Sfintitul Episcop-vicar Paisie Lugojanu a oficiat in seara zilei de Duminica 13 septembrie slujba de priveghere la manastirea Partos, impreuna cu mai multi clerici si in prezenta pelerinilor veniti de aproape sau de mai departe, apoi s-a deplasat la manastirea Cebza unde de asemenea a participat la slujba privegherii.


Slujbele de la manastirea Partos au continuat pe tot parcursul noptii, fiind urmate in dimineata praznicului de savarsirea acatistului Sfintei Cruci, urmat de sfintirea Aghiazmei Mici si de Sfanta Liturghie oficiata de mai multi slujitori in frunte cu P.Cuv. Arhim. Simeon Stana, exarhul manastirilor.

in dimineata zilei praznicului Prea Sfintia Sa Episcopul-vicar Paisie Lugojanu a oficiat Sfanta Liturghie la manastirea Cebza, impreuna cu mai multi preoti si diaconi, de fata fiind monahi, monahii si numerosi credinciosi si credincioase.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.