Hramul Bisericii Sf Mucenic Iulian din Tars – Campusul Tudor Vladimiriescu Iasi

Studentii din Campusul Tudor Vladimirescu din Iasi si zeci de credinciosi au participat astazi, 21 iunie, la hramul Bisericii „Sfantul Mucenic Iulian din Tars” din incinta complexului studentesc.

Sfanta Liturghie a fost oficiata de Preasfintitul Corneliu, Episcopul Husilor, ca delegat al inalt Preasfintitului Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.


„Sfantul Iulian a fost un sfant tanar care a murit pentru Hristos la o varsta foarte tanara. ?i aceasta Biserica s-a ridicat in cinstea lui, fiind inconjurata de camine unde locuiesc tineri studenti care sunt fiii acestui popor crestin.

Acest mare sfant se adreseaza si tuturor tinerilor de aici invatandu-i sa devina marturisitori intr-o lume care are nevoie de mangaiere si de un sprijin puternic pe care nu ni-l poate da decat credinta in Mantuitorul Iisus Hristos”, a spus Preasfintitul Corneliu, Episcopul Husilor.

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian

Articol publicat in saptamanalul scris MONITOR Lacasuri Ortodoxe nr. 23/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.