40% dintre americani cred ca Iisus se va intoarce pe Pamant inainte de anul 2050

40% dintre americani cred ca Iisus se va intoarce pe Pamant inainte de anul 2050

Un sondaj despre asteptarile americanilor pana la jumatatea secolului a aratat ca increderea in avansul tehnologiei este foarte mare, dar a scazut increderea in puterea natiunii americane si teama fata de amenintarea terorista, informeaza Realitatea TV, citand The Independent.


Potrivit unui sondaj realizat de Pew Research Center For The People and The Press/Smithsonian Magazine, mai mult de 40% dintre americani cred ca Iisus se va intoarce pe pamant inainte de anul 2050, informeaza The Independent.

Din acelasi sondaj rezulta si ca, "desi au incredere in tehnologie, americanii se tem de o criza energetica planetara, mai mult de 58% se tem de un nou razboi mondial si 53% de un atac cu arma atomica impotriva Statelor Unite".

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.