Dl. Dan Puric a susţinut o conferinţă cu lansare de carte la Slatina

Poposind pentru o zi în mijlocul slătinenilor, Dl. Dan Puric a susţinut duminică, 16.11.2008, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, o conferinţă, prilej cu care şi-a lansat şi cartea “Cine suntem”.

Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru publicul numeros ce a dat curs invitaţiei de a-l audia pe actorul, scenaristul, regizorul şi pantomimul care Îl mărturiseşte pe Hristos, pe Care l-a aflat, într-un mod care cucereşte şi pe intelectual, şi pe ţăran, şi pe credincios şi pe necredincios.

Bucurându-se de aplauze îndelungate, Dl. Dan Puric a promis că va reveni în Slatina cu unul dintre spectacolele cu care a jucat pe scenele marilor teatre ale lumii, deoarece a reuşit să transpună în piesele pe care le joacă profunzimea şi trăirea autentică a unui popor ce mereu a fost legat de Dumnezeu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.