Un preot apare la concertele rock: Regele David al Rock-n-roll-ului (Rockodoxia)

preot rock and roll Un preotul ortodox isi face aparitia la un concert rock din Sankt-Petersburg

Se autodenumeste, metaforic, Regele David, Patriarhul rock-n-roll-ului.
Pr. Nikolai Kokurin, un preot ortodox din regiunea Nijni Novgorod, si-a facut aparitia la un concert rock anti-drog, care a avut loc in Sankt-Petersburg, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

El a tinut o predica, a binecuvantat publicul si a cantat la o chitara electronica, dupa cum raporteaza Canal5.

Pr. Nicolae scrie melodii in care Il lauda pe Dumnezeu. El are un studio de muzica originala, pe care il numeste, “Biserica underground (subterana), Rockodoxia”.

Un binecunoscut muzician din Sankt Petersburg, Ilia Ciort (diavol, in rusa), a inclus mai multe melodii scrise de Pr. Nikolai, intr-unul dintre albumele sale recente.

“Regele David al Rock-n-roll-ului a declarat ca va duce rock and roll-ul si twist-ul inaintea lui Dumnezeu. Prin urmare, el poate fi considerat un Patriarh al rock-n-roll-ului”, a mai spus preotul.

Acum, acesta are de gand sa lanseze un nou album cu cantecele sale. El nu-si vinde discurile, ci prefera sa le distribuie credinciosilor si ascultatorilor recunoscatori, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.