Bisericile si agentiile de ajutor din Australia fac lobby pentru taxa “Robin Hood”

taxa robin hood Bisericile si agentiile de ajutor din Australia fac lobby pentru taxa “Robin Hood”

Reprezentantii bisericilor majore din Australia, impreuna cu grupurile de mediu si cu organizatiile societatii civile, indeamna guvernul federal sa sprijine o campanie internationala pentru asa-numita taxa “Robin Hood”, informeaza Serviciul special de presa LONews.

Taxa “Robin Hood” este o taxa ce ar urma sa fie aplicata institutiilor financiare.

Intr-o scrisoare deschisa, adresata primului-ministru Julia Gillard, in data de 22 iunie 2011, 65 de semnatari au cerut guvernului sa sprijine o taxa de 0,05%.

taxa robin hood

Taxa, denumita “Robin Hood”, ar urma sa fie aplicata speculatiilor financiare ale bancilor de investitii, fondurilor speculative si altor institutii de finantare din Grupul Noiembrie, al celor 20 de lideri mondiali, care se intruneste la Cannes, mai informeaza Serviciul special de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.