Transmisiune LIVE video FULL HD multicamera – streaming (webcast), la doar 1 an de emisie LIVE video HD

LIVE video FULL HD multicamera, la 1 an de emisie LIVE video HD
1 an de emisie LIVE video HD si deja am trecut la… LIVE video FULL HD multicamera. Aceasta – alaturi de celelalte actiuni Lacasuri Ortodoxe – reprezinta bilantul pe care il prezentam celor ce ne sunt aproape.

©un articol si scurta analiza pentru Lacasuri Ortodoxe semnat: KSLCatalin


O serie de premiere nationale si internationale pe internet, cumulate de-a lungul anului ce se incheie, propulseaza Lacasuri Ortodoxe in topul celor mai indraznete provocari generate de noua tehnica de comunicare si media, cunoscuta ca network communication.

Daca pe 7-8 iulie 2009 realizam in premiera o transmisie in direct pe internet in aer liber de la Liturghia Arhiereasca oficiata la Halmyris cu prilejul hramului aceste Manastiri si a intoarcerii acasa a Moastelor celor mai vechi sfinti descoperiti la noi in tara, Epictet si Astion (protos. Iov, staretul acestei Manastiri,) pe 24 decembrie 2009 a urmat, tot in premiera, transmisia video HD de la Vecernia cu Litie in cinstea Nasterii Mantuitorului si concertul de colinde al corului "Sfantul Apostol Simon Zilotul" al parohiei Poeanu Bucuresti (pr. paroh Stavrofor Vasile Ailioaei), incheind cu obisnuitul colind al copiilor. Atunci, cu acea ocazie, cuantificam peste 8.000 de vizualizari, numarul celor ce doreau sa fie alaturi de noi la Slujbele de peste an, crescand semnificativ, pentru ca Lacasuri Ortodoxe a realizat transmisiuni pe tot parcursul anului, de la fiecare slujba, in posturi acestea realizandu-se zilnic. in plus, in mai multe randuri s-au realizat transmisiuni in duplex, din locatii diferite.

Munca voluntarilor Lacasuri Ortodoxe a fost rasplatita prin impliniri, culminand in ziua de pomenire a Sfantului Mina, ocrotitorul grupului Lacasuri Ortodoxe, prin faptul ca am ajuns numarul 1 mondial in randul grupurilor ortodoxe (peste 13.000 membri, astazi 13.111).

?i daca la prima transmisie HD cumulam peste 8000 de vizualizari, la mai putin de un an, odata cu o alta premiera internationala, prin emisia video FULL HD multicamera, am numarat peste 74.000 de vizualizari la transmisiunea Concertului de colinde.
Suntem primii care au trecut de la HD la FULL HD, pe internet, la nivel international, in transmisiunile video LIVE, tehnologia FULL HD aparand doar de cateva saptamani.
Multumim celor ce ne-au fost alaturi si celor ce ne urmaresc. Un comunicat de presa, AICI!

Semneaza: Administratia

Si, daca vrei sa transmiti LIVE un eveniment important din viata ta, la standarde internationale, pentru ca si prietenii din tara sau din strainatate sa fie alaturi de tine, atunci apeleaza echipa tehnica aici: admin@lacasuriortodoxe.ro …si iti asiguram si locul de publicare.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 48/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.