Casatoria Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, transmisiune in direct (LIVE)

printul albert de monaco si charlene wittstock Casatoria Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, transmisiune in direct (LIVE)

Considerata a doua nunta a secolului, dupa cea a Printului William si Kate Middleton, casatoria Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock va putea fi urmarita in direct, pe orice pagina a Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe, astazi, 2 iulie 2011, in jurul orelor 16:00.


Evenimentul, desfasurat in Gradina Palatului Regal din Monaco, va parcurge urmatorii pasi:

in jurul orelor 16:00, se vor deschide Portile Palatului, pentru a permite invitatilor sa soseasca. Pentru publicul larg, ceremonia va fi difuzata pe ecrane gigant, amplasate in Piata Palatului.

17:30 – cuplul va parasi Palatul, indreptandu-se spre Capela Sainte-Dévote (datand din anul 1070). Pe intregul traseu, publicul va putea sa felicite familia regala.

Dineul oficial este programat pentru ora 20:00, pe terasa Opéra, urmat de focuri de artificii si un bal in onoarea cuplului.

Aceasta este prima casatorie princiara, pentru statul Monaco, din 1956 pana in prezent. Cei doi se cunosc de mai mult timp, avand in comun cel putin o pasiune, cea pentru sport, amandoi fiind sportivi olimpici. Charlene Wittstock a reprezentat Africa de Sud ca inotatoare, la Olimpiada de la Sydney din 2000, unde a castigat locul al cincilea in proba pe echipe 4×100 metri, pe cand printul Albert a reprezentat Monaco in echipa de bob.

Pentru a putea deveni sotia printului, Charlene Wittstock a renuntat la religia protestanta, devenind catolica, religia oficala a statului Monaco. Ea va purta, dupa cum a declarat presei, la propria nunta, o creatie a designerului Giorgio Armani.

Cuplul va folosi, pentru aceasta ocazie, o limuzina hybrid LexusLS 600hL, model creat special pentru acest eveniment.

Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis in direct, anul acesta, pe parcursul a trei zile, nunta secolului, dintre Printul William si Kate Middelton – familia regala britanica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.