Arhiepiscopul de Canterbury urgenteaza implicarea Bisericii in problemele sociale si de mediu

rowan Williams in nairobi 2011 probleme de mediu si socialeArhiepiscopul de Canterbury urgenteaza implicarea Bisericii in problemele sociale si de mediu

Biserica trebuie sa fie clara in privinta necesitatii grijii fata de mediu, a spus Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, la Nairobi, in data de 23 iunie 2011.
Acesta s-a adresat in cadrul unui simpozion purtand discutii despre misiunea Bisericii in secolul 21, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

“Grija pentru mediu este grija pentru copiii nostri, pentru nepotii nostri si fata de generozitatea lui Dumnezeu”, a spus el.

Williams a mai subliniat, in cadrul aceleiasi intalniri, provocarile cu care se confrunta Bisericile acestui secol, facand apel la utilizarea unor “mijloace noi de comunicare sociala si media pentru raspandirea Evangheliei intr-un mod mai eficient, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.