Fotografii de la sarbatoarea Sfantului Rege Martir Olav – 2010 Trondheim, Norvegia

Dupa cum a informat Lacasuri Ortodoxe®, printr-un articol publicat in urma cu o zi, de Sarbatoarea Sfantului Rege Martir Olav (995-1030), crestinatorul Norvegiei, In biserica luterana din ora?ul Trondheim, Norvegia, care gazduieste doua parohii ortodoxe – romana si rusa, Sfantul Olav fiind patronul celor doua parohii – a fost oficiata slujba Sfintei Liturghii.

Revenim de aceasta data cu fotografii care ne-au parvenit printr-o corespondenta directa cu Secretariatul Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, care ne informeaza cu ocazia fiecarui eveniment local.

©Un articol redactat de Teo CHristian pentru Lacasuri Ortodoxe®


Alaturi de multimea de credinciosi, la Sfanta Liturghie au fost prezenti, ca slujitori, preoti romani si rusi, in frunte cu Preasfintitul Episcop Macarie al Europei de Nord.

Parohia ortodoxa romana Ii are ca ocrotitori si pe Sfintii Voievozi romani Stefan cel Mare si Neagoe Basarab.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 28/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.