ONU: Rezistenta la discriminarea crestinilor in lume, contributie la conceptia drepturilor omului

Ilarion de Volokolamsk si Ban Ki-moon ONU 2012 In data de 23 octombrie 2012, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președinte al Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii din Patriarhia Moscovei, a participat la reuniunea celui de-al III-lea Comitet ONU, care a avut loc la sediul acestei organizații internaționale, în New York, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Conform informatiilor oferite de Patriarhia Moscovei, cel de-al III-lea Comitet al Organizației Națiunilor Unite este specializat pe problema drepturilor omului și a temelor sociale.

Reprezentanții a peste 150 state au participat la reuniune. Mitropolitul Ilarion a sustinut o prezentare intitulată: "Rezistenta la discriminare împotriva creștinilor din lume, contribuție la concepția drepturilor omului".

Cu această ocazie, Episcopul Ilarion a avut o intlnire si cu Ban Ki-moon, Secretarul General al ONU, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.