Monday 15 february 2010

Media 8.51 – Modul de calcul al mediei de admitere la doctorat si in ocuparea unui post didactic in invatamantul teologic universitar (2010)

Media minima pentru participarea la examenul de admitere la studiile doctorale va fi 8.51. Aceasta a fost hotarata in cadrul sedintei Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, conform Biroului de presa al Patriarhiei Romane, desfasurata in zilele de 10-11 februarie 2010.

In cele ce urmeaza, va prezentam modul de calcul al acestei medii, ea fiind stabilita la propunerea decanilor Facultatilor de Teologie din tara.


Media 8.51 – Modul de calcul al mediei de admitere la studii doctorale si in ocuparea unui post didactic in invatamantul teologic universitar

Media 8.51 – Modul de calcul al mediei de admintere la studii doctorale si in ocuparea unui post didactic in invatamantul teologic universitar

©un articol KSLCatalin / publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 5 /2010

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.