” Toamna Cristalelor ” – Muzeul National de Geologie (17 – 20 septembrie)

Institutul Geologic al Romaniei prin Muzeul National de Geologie va invita in perioada 17 – 20 septembrie la „Toamna Cristalelor”, expozitie cu vanzare de flori de mina, elemente de decoratiuni interioare, obiecte ornamentale si obiecte de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose.


Vizitatorii vor putea achizitiona flori de mina, geode, bijuterii din pietre semipretioase si alte piese spectaculoase, toate unicat, la preturi promotionale.

Expozitia, cu participare internationala sporita, isi propune sa reediteze succesul inregistrat de cea de-a treia editie a „Verii Cristalelor” desfasurata in luna august.

„Toamna Cristalelor”, expozitie cu participare internationala gazduita de Muzeul National de Geologie.

Taxa de acces: 4 lei/redus, 7 lei/adult.
Program de vizitare: 10.00 – 19.00.

Parteneri: Primaria sectorului 1, Asociatia Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio Zu, Radio Romania Cultural, Jurnalul National, ?apte Seri, , Port.ro.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Ramona Balascuta, specialist Relatii Publice
Muzeul National de Geologie
Telefon: 212.89.52
ramona.balascuta@igr.ro
www.geology.ro / www.igr.ro

www.comunicatedepresa.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.