Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane(SONFR) din Craiova, in sarbatoare

Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane(SONFR) din Craiova a serbat cu ocazia praznicului Nasterii Maicii Domnului ziua oficiala „femeii crestine”. Manifestarile s-au desfasurat cu binecuvantarea inalt Preasfintitului Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei.


Dupa ce au participat la slujba Sfintei Liturghii, oficiate la catedrala mitropolitana Sfantul Dumitru, membrele Societatii au organizat mai multe dezbateri pe tema „Maica Domnului, model pentru femeia crestina” la care au fost invitata sa vorbeasca: parintele Ioan Ioanicescu, parohul bisericii Obedeanu din Craiova, parintele Marcel Radut Seliste, preotul Spitalului nr.1 din oras si parintele ieromonah Gherontie Ciupe, de la catedrala Sfantul Dumitru. in finalul dezbaterilor au fost impartite distinctii, iar cei de fata au fost invitati sa ia parte la o agapa frateasca.

Manifestarile festive ale SONFR au continuat si in ziua de miercuri 9 septembrie 2009 prin mai multe activitati umanitare la sectiile de Maternitate si Oncopediatrie din cadrul Spitalului Judetean din Craiova.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.