Intrevedere IPS Parinte Teofan – Primul Ministru al Romaniei, Emil Boc

inalt Preasfintitul Parinte Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a avut aseara, 18 martie 2010, o intrevedere la Resedinta mitropolitana din Iasi cu prim-ministrul Romaniei, Emil Boc, precedata de o vizita la catedrala mitropolitana.

Au fost expuse problemele cu care se confrunta parohiile si manastirile din Moldova care au santiere la biserici.


De asemenea, Parintele Mitropolit i-a prezentat premierului Boc activitatile pastoral-misionare care se desfasoara in Arhiepiscopia Iasilor iar la final i-a oferit acestuia o icoana cu Mantuitorul Iisus Hristos.

‘in ceea ce priveste santierele din parohii, am lasat o documentatie domnului prim-ministru. in masura in care este posibil in aceasta perioada de criza economica, lacasele de cult vor fi ajutate de la bugetul de stat’, a declarat IPS Teofan reprezentantilor presei prezenti la eveniment.

Tot pe parcusul zilei de ieri, Excelenta Sa Livio Hürzeler, ambasadorul Elvetiei in Romania, a vizitat Catedrala mitropolitana din Iasi, dupa care a avut o intalnire cu inalt Preasfintitul Parinte Teofan.

MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.