CE MAI PUTEM FACE PENTRU A AVEA UN COPIL SANATOS?

Asociatia Baby Care Sibiu impreuna cu Muzeul “Astra” organizeaza, duminica, 20 septembrie 2009, manifestarea instructive-educativa "Ce mai putem face pentru a avea un copil sanatos?".

Evenimentul va avea loc in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, intre orele 11.00 – 14.00, la amfiteatrul de pe lac, iar cei carora li se adreseaza sunt mamicile si taticii copilasilor cu v?rsta cuprinsa intre 0 si 3 anisori.


Scopul acestei initiative este acela de a informa parintii – mamele si tatii – despre noutatile aparute in alimentatia sugarului (importanta alaptarii, utilizarea corecta a formulelor de lapte praf, diversificarea corecta a alimentatiei la sugar, principii moderne de nutritie pediatrica si rolul alimentatiei corecte in prevenirea aparitiei unor afectiuni la sugar si copil) si vaccinarile din primul an de viata (schema de vaccinare obligatorie a Ministerului Sanatatii, vaccinuri noi, alternative moderne de vaccinare, rolul imunizarilor in prevenirea bolilor infectioase in copilarie).

Programul evenimentului este urmatorul:

11,00 – 11,20 Alternative moderne in vaccinarea copiilor si beneficiile lor
11,20 – 11,40 Schema de vaccinare a sugarului (Vaccinarea sugarului)
11,50 – 12,10 Alimentatia nou-nascutului si sugarului p?na la 6 luni.
12,10 – 12,30 Nutritie pentru o viata sanatoasa – Plan de alimentatie pe Etape de Dezvoltare
12,30 – 12,50 Diversificarea alimentatiei la sugar – noutati
12,50 – 14,00 Discutii – Raspundem intrebarilor parintilor – Consultatii de specialitate oferite de doamna dr. Livia Ognean

Intrarea este gratuita, intre orele 11,00 – 14,00, pentru parintii si copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani. Va asteptam!

Centrul de Informare Turistica „Astra”

Muzeograf Raluca Iliut

centruldeinformare@muzeulastra.ro

info_astra@sibiu-turism.ro

www.muzeulastra.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.