Rugaciune pentru Printul William si Kate Middleton, inainte de nunta

Printul William si Kate Middleton inainte de nunta 2011Lacasuri Ortodoxe: din Londra, Marea Britanie
Biserica Catolica din Anglia si Tara Galilor a facut publica luni, 4 aprilie 2011 o rugaciune, pentru ca toti cei 5.000.000 de credinciosi sa se poata ruga pentru Printul William si Kate Middleton, care se vor casatori la sfarsitul lunii aprilie 2011, informeaza Lacasuri Ortodoxe.


Printul William si Kate Middleton inainte de nunta 2011 Prin aceasta rugaciune, facuta publica de Conferinta Episcopala, I se cere lui Dumnezeu sa binecuvanteze cuplul, mireasa si mirele, dandu-le acestora “puterea” de a sluji si de a-si servi tara si Commonwealth cu fidelitate si integritate”.

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tron, si Kate Middleton, se vor casatori pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, conform ritului anglican.

Coroana britanica poate reveni unui catolic sau unei persoane casatorita cu un catolic, in conformitate cu Actul Instituirii, o lege adoptata in 1701, prin care se definesc regulile de succesiune la tron, astazi contestata, conform AFP.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.