Radio Trinitas va incerca sa raspunda tuturor ascultatorilor la intrebarea: “De ce suntem ortodocsi?” (campanie desfasurata pana in data de 10 aprilie)

sigla BOR Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Radioul oficial al Patriarhiei Romane, Radio TRINITAS, a lansat incepand de astazi, 28 martie 2011, campania: "De ce suntem ortodocsi?".

Campania isi propune sa raspunda la probleme cotidiene si sa dea o marturie vie a ortodoxie romanesti. Prin aceasta actiune se incearca oferirea de raspunsuri tuturor intrebarilor credinciosilor.


Campania este structurata tematic pentru fiecare zi si se va incheia in data de 10 aprilie. Ea a fost conceputa sa surprinda relatia dintre credinta si toate aspectele vietii sociale.

Tema va fi anuntata in fiecare emisiune matinala „Viata cetatii”.

Prima zi a campaniei are ca tema „Cinstirea Sfintei Cruci, a Sfintelor Icoane si a Sfintilor”, conform informatiilor transmise de Agentia de Stiri a Patriarhiei Romane, Basilica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.