Antim de Salonic: Doamne, marturisim ca am pacatuit ca Stat si ca popor in managementul afacerilor economice si monetare… (Bruxelles 23 iun 2011)

Mitropolitul Antimos Liderii europeni s-au intalnit astazi, 23 iunie 2011, la Bruxelles, intr-o cautare continua a solutiilor pentru criza datoriilor din Grecia, informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Cu aceasta ocazie, un bine cunoscut si sincer episcop ortodox grec a dat dovada de o abordare cu totul diferita.


Mitropolitul Antim de Salonic a rostit, prin urmare, o rugaciune televizata, cu o zi inainte, conform unui raport al France Presse, mentionand ca grecii au pacatuit atunci cand vine vorba despre proasta gestionare economica, mentionand insa ca, totusi, “nimeni nu este perfect si fara de pacat pe Pamant” (deci, cu atat mai putin SUA, Japonia, Irlanda sau Portugalia sau alte tari).

“Doamne, marturisim ca am pacatuit ca Stat si ca popor in managementul afacerilor economice si monetare pe care ni le-ai incredintat noua”, a spus acesta, cerand “Mila Sa” si ajutor, mai informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.
Una este Mila lui Dumnezeu, si alta mila investitorilor…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.