VIDEO: Pastele in Bucovina

VIDEO: „Pastele in Bucovina”

Potrivit sefului deliberativului judetean, Gheorghe Flutur, in acest an programul „Pastele in Bucovina” se va derula in perioada 25 martie – 6 aprilie.
Presedintele CJ Suceava a informat, conform Intermedia – Prima TV Suceava, in cadrul unei conferinte de presa, despre Programul „Pastele in Bucovina”:


– sarbatoarea Bunei Vestiri, 25 martie 2010 – Fundu Moldovei – Festivalul de cantece religioase,

– 26 martie 2010 „Drumul oualor incondeiate”,

– 27 martie 2010 „Festivalul national al oualor incondeiate de la Ciocanesti”,

– de Florii, spectacole in mai multe localitati din judet, iar in municipiul Suceava va fi organizat un concert al unui grup de tenori intitulat „Distinto”, un concert al Marianei Anghel si un spectacol al Ansamblului „Balada”.

– „Saptamana Patimilor” – actiuni de curatenie si de plantat copaci in zonele localitatilor cu manastiri cum ar fi Putna, Voronet, Sucevita sau Probota.

– in ziua de Pasti, la pranz, in centrul municipiului Suceava va putea fi audiat un concert al clopotelor din 15 manastiri si biserici din judet.

– in a doua zi de Pasti va fi organizat un concert de toaca la Sucevita, in cadrul caruia se va bate toaca pe noua tipuri diferite de lemn.

©Teo-CHristian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 10/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.