Constructia de Biserici si scoli in Peninsula Arabica depinde de bunul plac al guvernatorilor

episcop vicar apostolic arabia de sud paul hinder Episcopul catolic Paul Hinder atrage atentia: “in Peninsula Arabica, libertatea religioasa nu este un argument”.

Episcopul Paul Hinder, Vicarul Apostolic al Arabiei de Sud, a fost primit in audienta de Papa Benedict al XVI-lea vineri, 17 iunie 2011, alaturi de Episcopul Camillo Ballin, Vicar Apostolic al Arabiei de Nord, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

In cadrul unor discutii legate de misionarismul catolic in aceasta zona, in care este prezent dupa anul 2005, Episcopul Paul Hinder a denuntat faptul ca in Peninsula Arabica este in prezent foarte greu sa construiesti biserici si scoli, depinzand efectiv de bunul plac al guvernelor locale, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.