“Pe aripile cuvantului” – Mitropolitul Nicolae Corneanu

"Pe aripile cuvantului" – Mitropolitul Nicolae Corneanu

La Editura invierea a Arhiepiscopiei Timisoarei a aparut de curand volumul Pe aripile cuvantului, 263 p., semnata de Mitropolitul Nicolae Corneanu al Banatului.

Prezentul tom imbie la lectura preotii si credinciosii eparhiei Timisoarei si nu numai.


"Pe aripile cuvantului" – Mitropolitul Nicolae Corneanu

Din cuprins observam ca ne aflam in fata unui florilegiu structurat in mai multe sectiuni, apreciaza parintele Valentin Bugariu, slujitor al Parohiei Colonia Gataia, enumerand:

,,Probleme bisericesti”

,,Biserica la romani”

,,Ortodoxia banateana”

,,Interviuri si declaratii”.

Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, Parintele Mitropolit Nicolae restituie in volum mai multe studii, articole, note si interviuri risipite in presa romaneasca locala si nationala, tematica este diversa, multe materiale inedite pentru publicistica ortodoxa romaneasca: Reabilitarea lui Iuda, Personalitate emblematica, Necesitatea unui alt mod de a gandi, La noi ca la voi, Delicventa juvenila, Mos Craciun si craciunitele, Gestul si fratietatea.

"Pe aripile cuvantului" – Mitropolitul Nicolae Corneanu

In plus, informeaza parintele Valentin, deja volumul poate fi consultat la biblioteca parohiala pe care acesta o organizeaza, si deasemenea, poate fi achizitionat de la pangarul pe care Biserica il detine.

© Teo_Christian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 4/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.