Astazi, la orele 12:30, va avea loc inmormantarea pr. Protopop Dumitru Iordache (Bucuresti)

Astazi, la orele 12:30, va avea loc inmormantarea pr. Protopop Dumitru Iordache (Bucuresti)

Cu regret, va informam ca Parintele Protopop Dumitru Iordache, nascut in anul 1937, s-a mutat la Domnul, in ziua de 22 iunie 2010.

Parintele Dumitru Iordache a pastorit vreme de peste 30 de ani parohia Adormirea Maicii Domnului Militari, si a fost protopopul Protoieriei 1 Capitala vreme de peste 25 de ani!


Trupul neinsufletit al parintelui se afla depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului (Str. Orsova, Militari), urmand sa fie inmormantat astazi, 24 iunie 2010.

La slujba prohodirii va participa delegatul Preafericitului Parinte Patriarh, PS Episcop Vicar Varsanufie Prahoveanul, impreuna cu un numeros sobor de preoti din Protopopiatul 1 Capitala, dar si de numerosi fosti colegi si prieteni.

Parinte extrem de apreciat pentru bogata sa activitate pastorala, intreprinsa atat in cadrul Parohiei, dar in special in lucrarea de peste 25 de ani in Protopopiatul 1 Capitala, pr. Dumitru Iordache va fi in condus astazi pe ultimul sau drum, slujba inmormantarii incepand la orele 12:30. Vesnica sa-i fie pomenirea!

Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.