22 de maicute ii vor servi pe bolnavii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta

in cadrul sedintei Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta s-a votat o hotarare prin care s-a incheiat un Parteneriat Social-Misionar pentru Proiectul „Mai aproape de aproapele nostru", cu Arhiepiscopia Tomisului.

In urma incheierii acestui contract, 22 de monahii voluntare vor asigura un alt mod se servire a mesei in cadrul SCJU Constanta.


„Cele 22 calugarite voluntare vor servi masa in locul bucatareselor de la spital, pentru a nu mai exista plangeri ca mancarea nu este calda sau este injumatatita, pentru ca ele nu vor fura. in acelasi timp, calugaritele vor asigura si o comuniune sufleteasca. Bucataresele de la spital vor fi redirectionate", a declarat presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, pentru publicatia Ziua de Constanta.

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana Ion

Articol publicat in saptamanalul scris MONITOR Lacasuri Ortodoxe nr. 23/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.