Intamplari regizate…

In sirul unor "intamplari" regizate, pe care vom incerca sa le prezentam in articolele viitoare, se inscrie si faptul ca, in mod absolut inexplicabil – atat pentru noi, cat si pentru societatea RomTelecom (deocamdata) – toate contractele de telefonie fixa, fax si de internet folosite de redactia agentiei de stiri (inregistrata juridic) Lacasuri Ortodoxe, in programul de informare zilnica, au fost anulate de mai multe zile.

Reclamatii nenumarate, promisiuni si scuze repetate, lipsa unor explicatii logice si Intarzierea luarii unor masuri adecvate situatiei, fac astfel ca activitatea Lacasuri Ortodoxe sa devina mai complicata.

Angajatii RomTelecom se declara uimiti de existenta acestei situatii si promit ca vor cerceta cauzele anularii acestor contracte, fara ca vreo cerere de acest fel sa fi existat in prealabil.

„Desfacerea unui contract este o chestiune stricta, ce urmeaza o anumita procedura, deloc simpla si, mai ales, de durata; semnaturi, confirmari ulterioare…", au declarat telefonic functionari ai acestei societati.

In prezent, cererea se afla in biroul directiei RomTelecom, si se incearca reconectarea acestor linii, desi, din cate se pare, in mod straniu, nu mai existau nici un fel de date referitoare la contractele anterioare (aflate la jumatatea termenului de 3 ani) iar numerele, este posibil sa fi intrat in circuitul de realocare.

„Va asiguram ca vom intreprinde demersurile necesare, pentru a afla cum a fost posibila luarea unei asemenea decizii si prin ce fel de interventie!" – ne spun cei de la RomTelecom.

Asteptam cu nerabdare rezultatele…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.