După zece zile de la lansarea unui tablou decadent cu care s…

După zece zile de la lansarea unui tablou decadent cu care spera să facă istorie, intitulat “Paradis”, urmărindu-se să reprezinte acceptarea de către Biserica Suedeză luterană a cuplurilor de același sex, Biserica Sfântul Pavel din Malmö a decis să-și înlăture noul “altar” LGBT, cum l-a numit pentru presă.
Decizia de înlăturare a acestuia nu a apărut, însă, din motive care să țină cumva de valorile creștine, ci de faptul că s-a observat că ar fi transmis un semnal greșit chiar despre cei pe care încerca să-i laude, pictura înfățișând șarpele ca pe o femeie transsexuală.
Biserica Suediei a ajuns în titlurile ziarelor, deseori, prin încercările sale de a adopta din ce în ce mai mult o poziție “liberală” privind homosexualitatea.
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.