Duminica a V-a dupa Paste – a Samarinencei – Transmisiune în DIRECT: Slujba Sfintei Liturghii, din Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni

Duminica a V-a dupa Paste – a Samarinencei – Transmisiune în DIRECT: Slujba Sfintei Liturghii, din Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni.

Acum, începând cu ora 07:30, în Duminica a V-a dupa Paste – a Samarinencei, în care sunt cinstiți în mod deosebit Sfânta Muceniță Elena, Sfântul Apostol Carp, Sfântul Apostol Alfeu, Sfântul Apostol Tadeu, Sfântul Mucenic Averchie, TRANSMITEM IN DIRECT Slujba Utreniei și a Sfintei Liturghii, din Catedrala din Urziceni, la adresa: https://www.youtube.com/channel/UCho9XI0nSL5caR9SW7HdUng/live.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.