AȘA ARATĂ DISCRIMINAREA: Deși prezent la eveniment, Episcopul Tulcii cenzurat când a venit vorba despre… Ambasadorul SUA

Luni 30 octombrie 2018, Întâistătătorul Eparhiei din Tulcea s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA în România, Hans G. Klemm – acesta din urmă în funcție din 2015, după ce fusese Ambasador al Statelor Unite în Timorul de Est.

Hans Klemm a fost, conform informațiilor puse la dispozitie de Ambasada SUA în România, “coordonator al tuturor programelor civile şi militare în domeniul statului de drept, desfăşurate de SUA în Afganistan”.

Întâlnirea Preasfințitului Părinte Visarion cu Ambasadorul SUA a fost ocazionată de inaugurarea Raftului American de carte în cadrul Bibliotecii Județene Panait Cernea din localitatea în care se află Sediul Eparhial. Conform unui anunț făcut de Episcopia Tulcii, Preasfinția Sa a participat la întâlnire și a realizat mai multe fotografii postate pe pagina web a eparhiei.

Informația a fost postată și de publicatia locală Ziua de Constanța, care a ales însă să “decupeze” din fotografia de grup exact partea clericală prezentă la întâlnire, Preasfintițul Visarion și un alt cleric, odată ce s-au aflat pozitionați în extremitatea grupului putând fi scoși cu ușurință, ulterior, din cadru. De altfel, în niciuna din cele 3 fotografii existente pe pagina web a ziarului Ziua de Constanța, nu apare clericul de seamă al Bisericii Ortodoxe Române. Se pare că, acum, Biserica nu mai “trebuie” prezentată ca având vreun amestec cu politicul, așa cum “a trebuit” la referendum.

Din pagina web Lăcașuri Ortodoxe destinată articolului de față, puteți intra pe fotografia oferită “în spirit diplomatic ateist” de ziarul laic, dând click pe adresa indicată. Noi vă oferim adevărata fotografie, întreagă, pusă la dispozitie de reprezentanții oficiali ai Episcopiei Tulcii (care nu au cenzurat partea neclericală).

KSLCătălin

Lăcașuri Ortodoxe® 2018

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.