FORBES la 100 de ani. Sfinti si patriarhi ortodocsi, inclusi in TOP ANIVERSAR 100

Tarul sfant mucenic Nicolae al II-lea și Patriarhii Sfinti Tihon al Moscovei, Serghie (Stragorodski) și Alexei al II-lea, cat și Mitropolitul Antonie de Suroj au fost incluși în lista Revistei Forbes, intre cei mai influenți 100 de ruși ai secolului XX.

FORBES la 100 de ani. Sfinti si patriarhi ortodocsi, inclusi in TOP ANIVERSAR 100 Clasamentul celor mai influenți 100 de ruși ai secolului XX a fost compilat cu ocazia celei de-a 100 aniversari a Revistei Forbes.

Cea mai importantă parte a listei este cea care include personalitatile cu activități politice, științifice, culturale sau duhovnicesti de la începutul secolului trecut, care au exercitat o influență mare “asupra minții a milioane de oameni”, deși lista cuprinde și 21 dintre contemporani, conform site-ului rusesc pe care il detine Revista Forbes [ https://www.forbes.ru/special/100/#top-100-intro [https://www.forbes.ru/special/100/#top-100-intro] ].

FORBES la 100 de ani. Sfinti si patriarhi ortodocsi, inclusi in TOP ANIVERSAR 100Personalitățile incluse in lista mai sus mentionata a clasamentului Forbes nu au fost clasificate dupa importanță, ci au fost repartizate pe cinci domenii: economie și afaceri, știință, politică, societate, cultură și artă.

Grupurile de experți, incluzand cercetători ai Academiei de Științe din Rusia, ai Universitatii Naționale de Cercetare in Școala Superioară de Economie, ai Academiei Prezidențiale Rusesti de Economie Națională și Administrație Publică, ai Universitatii de Stat din Moscova și ai altor universități de top din întreaga țară, au ajutat la elaborarea unei liste mai detaliate, cuprinzand 150 de ruși influenți, iar imediat dupa aceasta, cititorii revistei Forbes au ajutat la restrângerea listei la doar 100.

Cea mai importantă alegere a cititorilor a fost cea referitoare la astronomul sovietic Yuri Gagarin, ales de 52,2% dintre cititori, urmat de dictatorul Iosif Stalin și de Președintele Vladimir Putin, ambii aleși de 44,6% dintre cititori.

Forbes Romania, linie dreapta spre Forbes CEE Forum 2017 Pana una-alta, chiar daca deocamdata in Romania nu s-a auzit de un top 100, Revista Forbes [ https://www.forbes.ro/evenimente/forbes-cee-forum-2017 [https://www.forbes.ro/evenimente/forbes-cee-forum-2017] ] ne invita la FORBES CEE FORUM 2017 – pe tema „Leadership-ul contează! Următorii 100 de ani” – care promite sa se concentreze asupra conceptului de leadership, odată cu aniversarea celor 100 de ani a brandului Forbes.

Evenimentul FORBES CEE FORUM 2017 se va desfasura in București, unde lideri internaționali din sfera politicii, financiară și de business vor participa la dezbaterile programate, in incinta Hotel Intercontinental, in perioada 25-26 septembrie 2017, raspunzand astfel nevoii europene de lideri politici și de business, adaptati la vremurile pe care le trăim. Iar un astfel de raspuns pentru situatia cotidiana, pare sa ne fie dat deja de prima pagina – cea de deschidere a site-ului oficial Forbes Romania – prin rubrica de astazi “Citatul zilei”:“Complexitatea este inamicul nostru. Partea dificilă este de a păstra lucrurile simple”. Richard Branson

Vezi si: Mai multe stiri legate de Mitropolitul Antonie de Suroj [https://www.google.ro/search?q=site:lacasuriortodoxe.ro+antonie+de+suroj&oq=site:lacasuriortodoxe.ro+antonie+de+suroj&aqs=chrome..69i57j69i58.9423j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8]

Vezi si: Mai multe stiri legate de Tarul Nicolae al II-lea [https://www.google.ro/search?q=site:lacasuriortodoxe.ro+tarul+nicolae&oq=site:lacasuriortodoxe.ro+tarul+nicolae&gs_l=psy-ab.3…0.0.0.50920.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0….0…1..64.psy-ab..0.0.0.1Bdd5dVHuGc]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.