Cazul POMOHACI. LGBT mizeaza pe cartea cea mare

Fara vreun apropo neaparat la intrarea recenta pe scena din Sibiu a Pr. Cristian Pomohaci (vezi aici) [https://www.turnulsfatului.ro/2017/07/03/cristian-pomohaci-primit-cu-aplauze-la-gura-riului-prin-parintele-pomohaci-dumnezeu-ne-iubeste/] , se stie insa ca acolo unde intra un om care Il poarta pe Hristos in sufletul sau, totul se lumineaza.

Cazul POMOHACI. LGBT mizeaza pe cartea cea marePreotul lui Dumnezeu, fara indoiala este purtator al harului lui Dumnezeu si purtator al lui Hristos, numai ca in ultimul timp multi ajung sa se indoiasca pana si de asta. Presa laica ateista pare sa-si fi facut bine temele, pe parcursul acestor ani post-revolutionari. Asa incat, aparitia “cazului” Pomohaci – exact pe posturile de televiziune carora, altadata, acelasi parinte, din calitatea sa de mare artist, niciodata disociata de cea de preot si de marturisitor al lui Hristos, le raspundea la invitatie cu atat de mare bunavointa – nu mai mira pe nimeni. Merita sa vedem, insa, ce se intampla, de fapt, in aceasta noua lumina.

Brusc, cei ce se credeau pe ei insisi in Biserica, devin primii dispusi sa ridice piatra impotriva fratelui lor, auzind imediat pe dupa colturi: “nu stiu ce sa mai cred si cu preotii astia”, bucurosi ca astfel sa-si justifice si propriile pacate, sau altii bucurosi sa-si vada roadele invidiei ‘colegiale’ de pana atunci; iar pe de alta parte, cei din afara, care se manifestau fatis pro-homosexualitate, ajung sa faca acelasi lucru, imediat ce aud ca un preot se presupune ca ar fi unul de-al lor, lovind si din aceasta pozitie in Biserica.

Pr Tanasescu (director Radio Dobrogea), reclamand faptul ca credinciosilor li se induce in mod constant sentimentul ca ar fi parte a unei comunitati majoritar-homosexuale: “Toata lumea urla: Vai, Biserica e napadita de homosexuali! (…) Tu, care sustii homosexualitatea, Alina Mungiu Pippidi – care zici ca… ce avem noi cu casatoriile? – tu vii si blamezi un preot presupus homosexual?”.

Vezi: target=“_blank”> [//www.youtube.com/embed/?rel=0] POMOHACI. LGBT mizeaza pe cartea cea mare [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.