Episcopul Husilor – EXPERTIZA TEHNICA, surprize si suspiciuni

FOTO: Nu fi naiv! Inca mai crezi in ceea ce ti se da sa vezi?Dupa ce ti-am aratat cu cata usurinta se poate scoate [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/23792-episcopul-husilor-filmul-a-fost-trucat-video-senzational-tu-ai-vazut-inregistrarea-originala.html] , si cu cata usurinta se poate pune [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/23797-noi-dezvaluiri-video-uimitoare-episcopul-husilor-cea-a-video-dispare-vezi-raspunsul-arhiereului.html] ceva in cadru… revenim astazi strict asupra partii de “expertizare tehnica” a asa-zisei “inregistrari video” pe care presa romaneasca a prezentat-o atat de grabita ca fiind veridica (fara a astepta un verdict) si pe care Episcopul Husilor, PS Parinte Corneliu, pe care l-a vizat in mod direct acest scandal (simultan cu cel al Pr. Cristian Pomohaci, unde s-a folosit o “inregistrare” audio), a reclamat-o ca fiind un fals.

Episcopul Husilor – EXPERTIZA TEHNICA, noi surprize si suspiciuniDin cate s-a putut vedea in articolele precedente pe care le-am publicat in paginile noastre, astfel de materiale nu reusesc sa fie recunoscute cu vreo valoare legala, tocmai pentru faptul ca ele pot fi trucate extrem de usor (Vezi exemplul nostru video aici, in care un am introdus – prin tehnici video despre care vom vorbi in pagina de fata, folosindu-ne de un fundal verde, decupaje si montaj ulterior – un alt personaj in locul “seminaristului” – priveste atent! – demonstrand cat de simplu se pot fabrica astfel de filme si ca nu pot fi considerate “probe”. Remarca miscarile noului “seminarist”, diferite de cele ale “seminaristului original” pe care ti l-a aratat presa!). [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.