O delegatie a parlamentarilor rusi a vizitat Siria. Rugaciune

O rugăciune a avut loc la Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Ruse în Siria, pentru pace în această țară, marcand începutul unei vizite a unei delegații a parlamentarilor ruși și reprezentanților Organizației Veteranilor Frăției Militare în Siria.

Zilele trecute, delegația rusească s-a întâlnit cu Episcopul Lukas de Seidnaya, la sediul Patriarhiei Antiohiei, și s-a rugat in Catedrala Adormirea Maicii Domnului, unul dintre cele mai vechi altare siriene.

Episcopul Lukas de Seidnaya a menționat că popoarele Rusiei și Siriei au fost legate prin legături istorice.

“Nu ne este frica de teroriști. Vom rămâne în țara siriana”, a spus acesta, exprimandu-si recunoștința față de Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, si fata de statul și poporul rus, pentru susținerea poporului sirian.

Delegația rusească a adus cu ea un lot de ajutoare umanitare (produse alimentare, alimente pentru copii). Cele mai multe dintre ajutoarele umanitare au fost colectate de la enoriași ai Bisericii moscovite a Sfintei Învieri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.