Sfintii Brancoveni: slujba din acest an a fost transmisa live din Urziceni (vezi foto si video)

Cu binecuvântarea, Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, în ziua Sarbatorii Sfintilor Martiri Brancoveni, Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii au fost transmise in direct, in acest an – de catre Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®, cu sprijinul Departamentului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, reprezentat de Pr. Arhid. Nicusor Silviu Dascalu – din Parohia Sfantul Nicolae – Sfintii Martiri Brancoveni, din Municipiul Urziceni.

Slujba a fost oficiata de Pr. paroh Ovidiu Dinca, in bisericuta mica de lemn a parohiei, cu hramul Sfantul Nicolae. In aceeasi curte parohiala, se afla si noua constructie: o biserica impunatoare, proaspat tencuita, asteptand sa fie tarnosita (probabil la sfarsitul acestui an), de Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul locului.

Transmisiunea live a inceput la orele 7:30 si a fost efectuata, prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® le detine: LiveCamera [https://livecamera.ro] media PRODUCTION si NETCreator [https://netcreator.ro” target=“_blank] , aceasta putand fi urmarita gratuit, atat in paginile Agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) – biserici si protopopiate.

Inregistrarea transmisiunii live poate fi vazuta pe target=“_blank”>aceasta pagina [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.