VIDEO – distrugeri masive in satele siriene din care s-a retras ISIS (integral)

Un videoclip postat pe YouTube, de către Consiliul Sirian Militar (NFS), o miliție asiriana care lupta cu ISIS în Siria, ii arată pe membrii MFS intrand în satul asirian Tel Shamiram, după ce a fost eliberat de sub ISIS.

Videoclipul arata distrugeri masive în aceasta localitate. ISIS a incendiat terenurile agricole, clădirile sunt distruse și casele la fel, fiind distrusa complet si Biserica Mar Bishu.

Daunele cauzate de ISIS se ridica la milioane de dolari și fac ca, o mare parte a satului sa fie, in prezent, de nelocuit. În plus, ISIS a lăsat capcane în case și pe terenurile agricole, în satele din care s-a retras.

Există puține comentarii în acest material video, dar la un moment dat unul dintre luptatorii asirieni scoate un fluierat de uimire, la vederea nivelului distrugerilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.