TRANSMISIUNE IN DIRECT: Sfintirea Bisericii parohiale din Stefanesti. Sistem DUPLEX

Maine, duminica, 21 iunie 2014, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Departamentul Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in direct Slujba de Sfintire a unui alt lacas ortodox din judetul Calarasi (dupa ce, saptamana trecuta, a transmis slujba de Tarnosire a unei noi biserici din Municipiul resedinta de judet), Protopopiatul Lehliu: Biserica parohială din localitatea Stefanesti. Slujba de sfintire si Slujba Sfintei Liturghii vor fi oficiate de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi si de numerosi credinciosi.

Aceasta duminica mai este numita si “Duminica a 3-a dupa Rusalii”, citindu-se Sfanta Evanghelie despre grijile vietii, Tot maine, sunt amintiti, in calendarele ortodoxe, si Sfantul Mucenic Iulian din Tars si Afrodisie.

Transmisiunea live va incepe in jurul orei 7:45 AM, urmand sa fie realizata in sistem DUPLEX, FullHD, asa incat, pe un canal tv paralel, vizitatorii nostri vor putea urmari simultan transmisiunea video in direct efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti.

Transmisiunea in direct va fi realizata prin serviciile specializate pe care Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator [https://www.netcreator.us] , aceasta putand fi urmarita gratuit atat in paginile agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.