38 de lideri religiosi semneaza o scrisoare catre Primul Ministru al Australiei

38 de lideri religiosi din Australia, reprezentând religiile importante traditionale și o diversitate largă de credințe și de culturi, au publicat o scrisoare, pe care au adresat-o Primului-Ministru Tony Abbott, îndemnându-l să reziste încercărilor Parlamentului Federal de a redefini sensul căsătoriei.

Printre cei 38 de semnatari, se numara si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe.

Desi “deplangem” suferințele și nedreptatile cu care se confruntă persoanele cu atracție față de același sex, “acest lucru nu presupune distrugerea in continuare a căsătoriei așa cum este înțeleasă ea în mod tradițional”, au declarat liderii.

Liderii religioși au subliniat că definiția australiana a căsătoriei, ca uniune intre un bărbat și o femeie, este împărtășită de marea majoritate a națiunilor și culturilor, care reprezintă peste 91% din populația globului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.