Kimberly Henderson – destainuire emotionanta a unui idol american, caruia Dumnezeu i-a salvat fetita (video)

Idolul american Kimberly Henderson a scris, intr-o postare emotionanta pe Facebook, duminică 15 martie, că un mesaj de la Dumnezeu a salvat-o de la întreruperea sarcinii pe care o avea cu fiica sa – acum în vârstă de 2 ani – Vaida.

Publicatia Christian Post raporteaza că aceasta a intentionat sa avorteze, pe cand avea 24 de ani, in momentul in care si-a dat seama ca prietenul ei o insela și se simtea singura. Ea avea deja trei copii mici, la acel moment.

“Acum doi ani, ma aflam intr-o clinică pentru avort, gandidu-ma ca Vaida nu era cel mai bun lucru care mi se putea intampla”, scrie Henderson în aceasta postare.

Atunci, “in portofelul meu aveam un permis de conducere și ochii mi-au cazut pe o carte de vizita a unui cuplu care si-o uitase pe masa, sâmbătă seara, când lucrasem. Avea numele bisericii lor pe ea. Pe partea din spate se afla un verset: “Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini.” (Isaia 41:10).

“Știam că Dumnezeu vorbea cu mine”.

Aceasta a continuat: “lacrimi au inceput sa-mi curga și am simțit ca o mare greutate disparea de pe umerii mei. Indiferent de circumstanțele in care te afli, Dumnezeu nu face greșeli și el este aici pentru tine”.

In galeria media a articolului de fata, gasiti un material video (videoclip) legat de aceasta experienta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.