Inainte-praznuirea Bunei Vestiri: TRANSMISIUNE IN DIRECT, in acesta dimineata – incepand cu ora 6:30

In aceasta dimineata, incepand cu ora 6:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii a Darurilor mai Inainte Sfintite.

Transmisiunea live este efectuata din Biserica Podeanu – Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Astazi, calendarul ortodox aminteste: Inainte-praznuirea Bunei Vestiri si pe Sfantul Cuvios Mucenic Nicon si cei 199 de ucenici ai lui. Nu uitati: tot astazi, incepand cu ora 15:00, vom transmite Denia Canonului Mare. Ne aflam in Sfantul si Marele Post al Pastelui.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.