FAO 2014: centralizatorul voturilor acordate la Festivalul “Filmul Anului Ortodox”. Interventii si raportari video-

Organizatorii FAO 2014 – Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Asociatia Lacasuri Ortodoxe – au publicat pe site-ul oficial al Festivalului “Filmul Anului Ortodox”, in ultimele ore, situatia finala a voturilor acordate concurentilor, cumulate conform regulamentului.

Reamintim ca modul de votare a fost unul complex, votul on-line avand o pondere de 15%, votul partenerilor oficiali de 20%, votul in sala de 20% si votul final al juriului de 45%. Tabelul cu numarul voturilor si cu modul in care acestea au fost acordate de cei care au votat, poate fi consultat dand click aici [https://fao2014.livecamera.ro/rezultate/] .

De asemenea, in galeria media a articolului de fata, puteti vedea inregistrarile video ale interventiilor in direct la Gala, ale reprezentantilor unora dintre protopopiatele in care au avut loc proiectii in sala, prin care acestia au raportat numarul total al voturilor locale ale publicului.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Site-ul Oficial FAO 2014: https://www.fao2014.livecamera.ro [https://www.fao2014.livecamera.ro]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.