Thursday 8 january 2015

STIRI Charlie Hebdo | Priveghere si manifestatie a jurnalistilor, in Washington

Mai multe persoane, de diferite nationalitati, s-au adunat la muzeul interactiv de știri și jurnalism din Washington, DC, “Newseum”, ieri noapte, la o priveghere pentru cei uciși în atacul de la “Charlie Hebdo” din Paris, conform publicatiei rusesti Sputnik.

Privegherea a atras mulți jurnaliști, din mai multe organizații internaționale de știri, care au manifestat în sprijinul libertatii de exprimare.

Între timp, mai multe buchete de flori au fost observate si în fața Ambasadei Franței, din Washington, aproape toate continand bilete cu sloganul “Je Suis Charlie”.

Ieri, mai multi teroristi islamisti inarmati au ucis 12 persoane, la sediul revistei Charlie Hebdo, în Paris, printre care 10 jurnaliști și 2 ofițeri de poliție (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.